RISSKOV FLYTTEFORRETNING

BOXIT, FLYTTEKASSER
& OPMAGASINERING

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

FLYTTEKASSER OG
OPMAGASINERING

Der er tider i livet, hvor vi bare har for mange ting og for lidt plads – og hvor vi ikke har lyst til at skille os af med det indbo og ejendele, vi pludseligt har til overs. Det opdager vi ofte, når vi skal flytte fra ét hjem til et andet, og så kan det være nødvendigt at få det sikkert opmagasineret.

Derfor har vi hos Risskov Flytteforretning indgået en samarbejdsaftale med BOXIT, og særligt afdelingen i Risskov, som vi vurderer, har de aller bedste faciliteter på markedet.

Vi har tidligere haft eget lager, men fravalgte den løsning til fordel for samarbejdet med BOXIT – deres lager er ordentligt, meget fleksibelt, bemandet og sikkert. Samtidig er netop afdelingen i Risskov BOXIT Flagship Store. Det vil sige, det fremmeste og mest moderne, BOXIT råder over, det skal selvfølgelig komme dig til gode.

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

FLYTTEKASSER OG
OPMAGASINERING HOS BOXIT

Når Risskov Flytteforretning flytter for dig, så er vi med dig gennem hele processen. Vi sørger for at pakke dine ejendele sikkert ned, flytte dem til dit nye hjem og sætte det hele på plads, så du hurtigt føler dig hjemme. Har du i den forbindelse brug for flyttekasser eller opmagasinering, så hjælper vi dig også med det.

Det sker som nævnt i samarbejde med BOXIT, fordi de har præcis den samme tilgang til opmagasinering, som vi har til flytning – det skal ske på dine præmisser, så du kan trygt overlade ansvaret til os.

Ud over at stå for hele din flytning sørger vi hos Risskov Flytteforretning således også for at flytte de ting, du vil have opmagasineret, til BOXIT. Med deres nøgle i hånden, har du adgang til dit depotrum alle årets 365 dage døgnet rundt. Her er tørt, rent, sikret og indhegnet og kameraovervåget. Med andre ord: her er endnu mere sikkert end i dit eget hjem.

Om lejeperioden af BOXIT rummet er lang eller kort, er helt op til dig. Du kan være sikker på, at det indbo og ejendele, som du har opmagasineret, står klar til dig, næste gang du får brug for det, og i samme stand, som vi efterlod det.

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

NEDPAKNING
OG UDPAKNING

Hos os gør vi en dyd ud af at flytte og få dig bedst muligt på plads i dit nye hjem. Derfor optimerer vi alle de steder, vi kan. For os betyder det for eksempel meget, hvilke værktøjer vi har tilgængelige – og i en flytning er flyttekasserne selvfølgelig vigtige. Men som enhver flyttemand ved, er der stor forskel på kvaliteten af flyttekasser.

Hos Risskov Flytteforretning bruger vi BOXIT’s flyttekasser, det er de mest slidstærke og den bedste kvalitet, du finder på markedet. Lige så sikkert deres lager er, lige så gode er deres flyttekasser.

Har du brug for flyttekasser – og for at få dine møbler og indbo pakket ned og ud – så hjælper vi dig naturligvis. Det er ikke nogen tilfældighed, at vores motto er: Vi hjælper dig sikkert videre. Vi bistår dig nemlig gennem hele processen og overlader intet til tilfældighederne.

Risskov Flytteforretning
Stokagervej 5, 8240 Risskov
Kontakt@risskovflytteforretning.dk
Tlf.: +45 5330 5370
CVR. 2634 6320