RISSKOV FLYTTEFORRETNING

FLYTNING

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

FLYTNING TIL/FRA OG I AARHUS ELLER OMEGN

Står du over for at skulle flytte til/fra og i Aarhus eller omegn, så kan du med fordel kontakte et lokalkendt flyttefirma. Hos Risskov Flytteforretning flytter vi for private i hele Danmark, men vi hører hjemme i Risskov/Aarhus og det er også her, vores base er. Så hvad enten du flytter til/fra og i Aarhus eller omegn, så hjælper vi dig sikkert videre.

Hos Risskov Flytteforretning flytter vi ud fra vore værdier: omtanke, omhu og nærvær. Det betyder i praksis, som dygtige, professionelle og dedikerede flyttefolk, tager vi din flytning dybt seriøst. I firmaet har vi håndplukket de dygtigste, mest dedikerede og erfarne flyttefolk fra branchen, vi betragter ikke dit indbo som inventar, men som dine særlige ejendele, som skal håndteres med forsigtighed – og omtanke.

Du kan altså roligt overlade flytningen til os – og lade os gøre, hvad vi er bedst til. Så har du én udfordring mindre i forbindelse med din flytning. Så du får bedre tid til at tage dig af alle de andre ting, der skal være på plads.

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

SKAL VI BESIGTIGE
DIN FLYTNING?

Vi starter altid flytteopgaven med at besigtige din flytning, hvor vi kan tilbyde dig både at pakke ned, demontere dine møbler, flytte og sætte på plads. Har du brug for professionelle flyttekasser, kan du enten købe, leje eller låne dem, og vi leverer og afhenter dem igen efter brug.

Har du ejendele eller indbo til overs, kan vi flytte det til opbevaring på BOXITs opvarmede og sikrede lager. Vi har indgået en aftale med BOXIT, her er dine ejendele og indbo i sikre hænder, indtil du skal bruge det igen.

Hvis du står over for at skulle flytte til/fra og i Aarhus eller omegn, tilbyder vi hele pakken, men har du brug for mindre, så tilpasser vi den helt rigtige løsning til netop dine behov. Vi udfører nemlig også special flytteopgaver.

Risskov Flytteforretning er et agilt firma, hvor vi sætter dine behov øverst og vi står klar til at hjælpe dig sikkert videre – med omtanke, omhu og nærvær!

Tag kontakt til os ved at ringe eller udfylde Tast-Selv-FLYT formularen på vores hjemmeside, så finder vi hurtigt den helt rigtige løsning til dig. Risskov Flytteforretning kan rigtig godt lide ordet og betydningen af – PERFEKT.

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi besigtiger samtlige de flytninger, vi foretager. Så hvis du skal flytte til/fra og i eller i nærheden af Aarhus, giver vi dig først vores professionelle vurdering af, hvad flytningen kommer til at indebære – og på den baggrund laver vi et uforpligtende tilbud. På den måde er du sikker på, at vi er de rigtige til at håndtere flytningen for dig.

Med os ved din side har du en fast samarbejdspartner, der håndterer alle faser i din flytning for dig, og som skræddersyer løsningen efter dine behov.

Risskov Flytteforretning
Stokagervej 5, 8240 Risskov
Kontakt@risskovflytteforretning.dk
Tlf.: +45 5330 5370
CVR. 2634 6320