RISSKOV FLYTTEFORRETNING

OM RISSKOV
FLYTTEFORRETNING

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

HISTORIEN

Når Risskov Flytteforretning indgår en aftale, er den altid skriftlig. Vi beder samtidig vore kunder om at lade være med at bekymre sig mere om deres flytning, men i stedet at lade os gøre, hvad vi er bedst til – det er at flytte!

Flytninger fører som regel en lang række tanker og overvejelser med sig. Når man flytter i nyt hus, så betyder det også nye naboer, nye omgivelser, nye forsikringer og nye lån. Der er altså rigeligt med ting at tage sig af. Men med hjælp fra Risskov Flytteforretning er der én udfordring mindre – og det er selve flytningen. Den klarer vi med omtanke, omhu og nærvær.

Det kan vi sige med stor sikkerhed, fordi vi er professionelle og dybt seriøse, har en lang årrække i branchen bag os, og vi ved hvor skabet skal stå.

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

PROFESSIONELLE FLYTTEFOLK
SIDEN 1980’ERNE

Det har vi været siden 1980’erne. Det var nemlig her, at de spæde frø til det, der meget senere skulle blive til Risskov Flytteforretning, blev sået.

Det var dengang, Ronald Reagan var præsident i USA – og Den Kolde Krig med dens magtkamp om verdenssuveræniteten med Sovjetunionen fortsat var på sit højeste. Men det var også dengang, at Risskov Flytteforretnings stifter, Henrik Sørensen, blev bidt af flyttefaget.

Henrik var som soldat, Loadmaster i Forsvaret – ansvaret var at flytte det udstyr, soldater skulle bruge på øvelser og missioner. Eller at pakke og flytte et helt hovedkvarter, så det i løbet af få timer kunne blive transformeret til et mobilt hovedkvarter, der kunne sættes op på en ny lokation, langt væk fra de kendte militære rammer. Dette kunne ske på alle tider af døgnet og blev selvfølgelig altid udført med største grad af seriøsitet – måske skulle soldaterne for alvor i kamp.

Henrik og kollegaerne i Forsvaret havde et unikt indblik bag den politiske scene, hvor de på første hånd oplevede konsekvenserne af den storpolitiske situation. Når Reagan eller Sovjetunionen raslede med sablen, styrkedes trusselbilledet, og ingen vidste, hvornår menneskeliv og national suverænitet for alvor stod på spil. Derfor var karrieren og jobbet som Loadmaster i Forsvaret meningsfyldt.

Siden forlod Henrik forsvaret og startede en karriere i det private erhvervsliv som direktør, leder og iværksætter med ansvaret for strategiske beslutninger, bestyrelsesrapporteringer, budgetter og mange medarbejdere. Det var en givende karriere med mange store oplevelser, men også mange rejsedage, høj stressfaktor og afsavn, som Henrik aktivt valgte fra. Da spirrede glæden ved flyttefaget atter. Glæden ved at bruge sine hænder, møde nye mennesker og hjælpe kunder trygt og sikkert videre i livet var genopstået.

RISSKOV FLYTTEFORRETNING

DE DYGTIGESTE
FLYTTEFOLK I BRANCHEN

Henrik blev partner i to flyttefirmaer, før han stiftede Risskov Flytteforretning. Her har Henrik hentet de dygtigste flyttefolk, han har mødt gennem årene, til.

Hos Risskov Flytteforretning har vi det til fælles, at vi har en indgroet professionel indstilling til at flytte. Vi ser ikke dine møbler som inventar, der bare skal videre, men som dine særlige ejendele og indbo, der er afgørende faktorer for, at du føler dig til rette i det nye hjem.

Kontakter du os, kan du derfor være sikker på, at vi møder dig ud fra vores kerneværdier – omtanke, omhu og nærvær – og vi hjælper dig sikkert videre.

Risskov Flytteforretning
Stokagervej 5, 8240 Risskov
Kontakt@risskovflytteforretning.dk
Tlf.: +45 5330 5370
CVR. 2634 6320